Contact

Zwembadpomp

Zwembadpomp

Zwembadpomp

De zwembadpomp is het hart van de circulatie. Samen met de skimmer(s), inspuiter(s) en het filter wordt de basiscirculatie compleet gemaakt. Het doel van de circulatie is om het zwembad schoon, helder en in samenwerking met het desinfectiemiddel zoveel mogelijk bacterie vrij te houden. 

Naar mate de pomp ouder wordt zal deze iets aan capaciteit inleveren, bovendien zal vervuiling van het filter ook zorgen voor verminderde doorstroming. Daarom adviseren wij altijd om een iets zwaardere uitvoering te kiezen dan nodig is voor uw zwembad. Dit zorgt ervoor dat u nog steeds verzekerd bent van voldoende circulatie.  

Kiest u voor solarlamellen en/of een warmtepomp om uw zwembad te verwarmen, dan adviseren wij over het algemeen om een frequentie gestuurde zwembadpomp te overwegen, liefst in combinatie met een  centraal besturingssysteem om het beste rendement te behalen.  

De pomp heeft niet veel onderhoud nodig alleen het voorfilter moet regelmatig gecontroleerd worden op vervuiling zoals bladeren. Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afneemt verzorgt PooLTec zwembadservice dit voor u.

Interesse? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Contact


PoolTec zwembadservice

Elektraweg 29
4338 PK Middelburg
Bezoek alleen op afspraak

Telefoon: 06 30 26 03 22

E-mail: info@pooltec.nl
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram