Contact

Zomer en winterklaar maken

Zomer en winterklaar maken

Zomer en winterklaar maken

Voor zomer en winterklaar maken biedt PooLTec zwembadservice alleen een combinatie pakket aan. Dit omdat de manier van zomer- en winterklaar maken verschilt van de andere aanbieders in de regio.


Wij laten uw zwembad niet groen worden!


Wilt u naar ons overstappen doet u dit dan bij voorkeur voor het einde van het buitenzwemseizoen zodat wij uw bad winterklaar kunnen maken. U kunt dan gebruik maken van ons combinatie pakket. Stapt u na het winterklaar maken over zijn we genoodzaakt de eerste maal zomerklaar maken op urenbasis aan u te factureren.

Voor zomer- of winterklaar maken nemen we de tijd. Waar andere bedrijven het bad in een half uur gereed hebben, zijn wij van PooLTec vaak een half dagdeel met 2 man bezig voor het optimale resultaat. Bij ons geen verassingen als gevolg van uitvoering op regie basis maar duidelijke vaste tarieven met een helder resultaat! 

Interesse? Neem gerust contact met ons op via ons contact formulier. 

Contact


PoolTec zwembadservice

Elektraweg 29
4338 PK Middelburg
Bezoek alleen op afspraak

Telefoon: 06 30 26 03 22

E-mail: info@pooltec.nl
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram