Contact

Zwembad lamellen

Zwembad lamellen

Zwembad lamellen

Zwembad lamellen zijn de beste vorm van afdekking voor uw zwembad gedurende de zomermaanden. Ze zorgen voor de minste verdamping, zijn esthetisch mooi en gemakkelijk te bedienen met 1 druk op de knop of een afstandsbediening.

PVC of Polycarbonaat lamellen

Er zijn 2 verschillende type zwembadlamellen de PVC- en de polycarbonaat(PC) lamellen. De PVC lamellen zijn voor zowel binnen als buiten gebruik en iets goedkoper dan de PC lamellen. Ze zijn te verkrijgen in de kleuren wit, grijs en transparant en als solar lamellen.

De PC lamellen zijn de beste lamellen die er op dit moment te verkrijgen zijn. Ze hebben een langere levensduur en een iets hoger rendement dan de PVC lamellen. En zijn te verkrijgen als transparante, solar, metallic solar en platinum solar lamellen.

Beide types zijn voorzien van anti-algsleuven.

Solar lamellen

Solar lamellen verwarmen uw zwembad met de warmte van de zon. Dit kan u natuurlijk energie besparen om uw zwembad op de juiste temperatuur te krijgen en houden.

Wanneer u gebruik maakt van solar lamellen is het essentieel dat er op alle momenten circulatie is in het zwembad De solarlamellen warmen namelijk het laagje water direct onder de lamellen op. Wanneer er geen circulatie is kan dit laagje water zo warm worden dat, met name PVC-lamellen, verbranden. De verbrandde lamellen zullen uw zwembad niet meer opwarmen en zijn niet meer te repareren.   

Montage zwembad lamellen

Voor de montage van de lamellen zijn verschillende mogelijkheden. Ze kunnen worden ingebouwd in een nis of onder een plage maar ze zijn ook als opbouwmodel te verkrijgen, dit laatste wordt vaak bij renovatie toegepast.  

Heeft u interesse in zwembad lamellen of bent u opzoek naar een vrijblijvend advies vul dan ons contactformulier in. 

Contact

PoolTec zwembadservice

Elektraweg 29
4338 PK Middelburg
Bezoek alleen op afspraak

Telefoon: 06 30 26 03 22

E-mail: info@pooltec.nl
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram