Contact

Zwembad afdekking

Zwembad afdekking

Zwembad afdekking

De zwembad afdekking is niet alleen bedoeld om vuil uit het zwembad te houden maar vooral om verdamping tegen te gaan. Zodra uw zwembad opgewarmd is zal, wanneer de omgevingstemperatuur lager is dan de temperatuur van het zwembad, verdamping optreden. De verdamping zorgt voor dat het zwembad afkoelt en dat er verwarmd zwembadwater uit uw zwembad wordt onttrokken, een zwembad afdekking gaat dit grotendeels tegen. PooLTec zwembadservice biedt de volgende afdekkingen aan: 

Ecodeck

De ecodeck afdekking is gemaakt van 6 mm isolerende polyetheen (PE). Deze bestaat uit een toplaag van PE weefsel voorzien van een PE coating. en is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren blauw en lichtgrijs en geschikt tot temperaturen tot 29° C.

Thermodeck

De thermodeck afdekking is gemaakt van topkwaliteit 8 mm isolerende PE met een polyolefin toplaag. Deze afdekking is alleen leverbaar in de kleur blauw en geschikt tot een temperatuur tot 36° C.

Noppenfolie

De noppenfolie zwembad afdekking is voorzien van Geobubble dit zorgt voor een langere levensduur en een hogere isolatiewaarde. Er zijn vier verschillende types te verkrijgen:

  • Silver 400 micron
  • Gold 500 micron
  • Sol + Guard 500 micron
  • Energy Guard 500 micron

Voor alle bovenstaande afdekkingen (behalve lamellen) is een universeel oprolsysteem verkrijgbaar.

Winterafdekking

De winterafdekking gaat in het najaar over het buitenzwembad en zal voorkomen dat organisch vuil (bladeren e.d.) in uw zwembad terecht komen. Een goede winterafdekking is essentieel om uw zwembad netjes te houden tijdens de winter periode. De organische vervuiling kan namelijk behalve nare lucht ook niet te verwijderen vlekken achterlaten in uw zwembad. PooLTec zwembadservice levert winterafdekkingen die verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Wilt u dat wij uw zwembad winterklaar maken? Kijk een bij zomer- en winterklaar maken.

Geïnteresseerd in een zwembad afdekking vul ons contact formulier in.

Contact


PoolTec zwembadservice

Elektraweg 29
4338 PK Middelburg
Bezoek alleen op afspraak

Telefoon: 06 30 26 03 22

E-mail: info@pooltec.nl
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram