Contact

Zwembad onderhoud

Zwembad onderhoud

Zwembad onderhoud

Zwembad onderhoud is belangrijk om uw zwembad in de juiste conditie te houden, gelukkig kunt u veel zelf doen. De rest kan PooLTec zwembadservice voor u doen. Kijkt u eens bij onze onderhoudscontracten. De meest voorkomende vervuilingen bij buitenzwembaden is van organische aard. De meeste organische vervuiling zoals bladeren, takjes en ander natuurlijk materiaal zal worden opgevangen door de skimmermandjes en/of door het voorfilter van de zwembadpomp. Het is dus belangrijk dat u deze regelmatig schoon maakt. De rest zal opgevangen worden door het filter, dit zal dus regelmatig teruggespoeld zal moeten worden.

Om het schoonhouden van uw zwembad te vergemakkelijken biedt PooLTec zwembadservice diverse hulpmiddelen aan: 

Zwembad schepnetten en borstels

De schepnetten van PooLTec zwembadservice zijn modulair kunt dus wanneer een onderdeel versleten is alleen het desbetreffende onderdeel vervangen. Verder zijn de schepnetten uitschuifbaar en aan 2 kanten te gebruiken. Op de losse steel kan ook gemakkelijk een schrobborstel worden aangesloten voor het reinigen van de wanden en de hoekjes en gaatjes waar de (robot)stofzuiger niet kan komen. 

Zwembad stofzuiger

Met de zwembadstofzuiger kunt u de vervuiling op de bodem van het zwembad verwijderen. De zwembad stofzuiger wordt aangesloten op de stofzuigaansluiting of via een skimvac op de skimmer. Zorg bij het gebruik van de zwembad stofzuiger ervoor dat er voldoende water in het zwembad staat wanneer u niet over het filter, maar direct naar het riool stofzuigt. Heeft u meerdere skimmers doe dan een winterplug in de skimmers die u niet gebruikt om de zuigkracht te verhogen. Vul de stofzuigslang volledig met water zet de pomp aan in de gewenste stand. Vergeet na het stofzuigen niet de pluggen te verwijderen en de pomp weer op circuleren te zetten.

Zwembad robot

Zwembad robots zijn erin allerlei verschillende soorten, maten en prijsklassen. PooLTec zwembadservice helpt u de juiste machine te kiezen voor uw bad. Hierbij houden we  rekening met uw wensen. De meest relevante eigenschappen waar we voor u opletten zijn: 

  • Gewicht 
  • Kabellengte 
  • Bodemzuiger of bodem- en wandenzuiger 
  • Zuigkracht 
  • Geschikte oppervlakte 
  • Geschikte waterdiepte 
  • Bediening 

Winterafdekking

PooLTec zwembadservice bied hoofdzakelijk gaaswinterafdekkingen. Deze zijn lichter en een stuk handzamer dan de afdekkingen die volledig van PVC zijn en verkleuren ook minder. Ze zijn te verkrijgen in diverse RAL-kleuren.

Contact
Sidebar titel

PoolTec zwembadservice

Elektraweg 29
4338 PK Middelburg
Bezoek alleen op afspraak

Telefoon: 06 30 26 03 22

E-mail: info@pooltec.nl
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram