Contact

Zwembad aanleggen

Zwembad aanleggen

Zwembad aanleggen

Voordat de bouw van het zwembad kan beginnen zal er, wanneer alle wensen kenbaar zijn, een plan gemaakt worden voor het aanleggen van het zwembad. Er wordt een planning gemaakt en de randvoorwaarden moeten worden gerealiseerd om de installatie goed te laten verlopen.  

Als eerste zal nagegaan moeten worden of de grond niet vervuild is. Zodat deze volgens de huidige PFAS-normen afgevoerd kan worden. Hiervoor is een schone grondverklaring nodig. Deze kunt u aanvragen bij uw gemeente, als het goed is zijn al deze gegevens van woningen gebouwd na 1992 bekend. Zijn de gegevens bij uw gemeente niet bekend dan moet u bodemonderzoek laten uitvoeren. Gemiddeld kost dit tussen de 800 en 1500 euro en neemt het ongeveer 8 weken in beslag. 

In de aangewezen ruimte voor de techniek zullen de juiste nutsvoorzieningen aanwezig moeten zijn. Denkt u hierbij aan water, afvoer en elektra. Elektravoorzieningen zijn afhankelijk van de gekozen apparaten, 1 of 3 fase(n), maar zit bij voorkeur altijd op een aparte groepenkast.  

De grond zal uitgegraven worden, waarna er een betonplaat gestort wordt, mits er niet eerst geheid moet worden. Hierop zal het zwembad geplaatst worden. Als het zwembad op zijn plek staat worden de laatste onderdelen voor het onderwatergedeelte geïnstalleerd.  

De volgende stap is het (gedeeltelijk) vullen van het zwembad en tegelijkertijd stabilisé aanbrengen rondom het bad. Intussen kan een aanvang gemaakt worden met de technische installatie.  

Hierna begint de afwerking. De eventuele afdekking wordt geplaatst net als de randafwerking.  De laatste onderdelen worden geïnstalleerd de technische installatie wordt getest en afgesteld.  

Eindelijk is het zover, de oplevering kan plaatsvinden. U krijgt een uitgebreide instructie over hoe u het zwembad moet bedienen en waar u allemaal op moet letten. Komt u er even niet meer uit neem dan gerust contact met ons op. Geen behoefte of geen tijd om het zwembad zelf bij te houden kijkt u dan eens bij onze onderhoudscontracten

Contact


PoolTec zwembadservice

Elektraweg 29
4338 PK Middelburg
Bezoek alleen op afspraak

Telefoon: 06 30 26 03 22

E-mail: info@pooltec.nl
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram