Contact

Skimmers en inspuiters

Skimmers en inspuiters

Skimmers en inspuiters

De skimmers en inspuiters horen bij het basiscirculatiesysteem en worden meestal tegenover elkaar geplaatst. De skimmer wordt geplaatst aan de kant waar de wind het vaakste op staat zodat de inspuiters samen met de wind (meestal zuidwest) de oppervlakte vervuiling richting de skimmer verplaatst. Het mandje in de skimmer vangt de grootste vervuiling op. Zorgt u ervoor dat deze mandjes schoon blijven anders kan de circulatie stoppen en de zwembadpomp droog komen te draaien.

De eindkappen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren kunststof en in rvs. Verder zijn er 2 verschillende soorten skimmers de normale en de hoogwaterlijn skimmer het verschil is alleen esthetisch. Het waterniveau staat normaal namelijk altijd halverwege de skimmer en zal bij de hoogwaterlijn skimmer dus hoger staan.

Via de skimmer heeft u ook de mogelijkheid om via een zogenoemde skimvac een bodemzuiger aan te sluiten om de bodem te reinigen. Met een blindraam kunt u het deksel van de skimmer in dezelfde stijl/materiaal als het omliggende terras wegwerken. 

PooLTec zwembadservice werkt alleen met A-merken, hiervan kunnen we vaak na jaren nog steeds reserve onderdelen leveren zoals deksels, mandjes en sierringen. Ook nieuwe skimmers en inspuiters zijn bij ons te verkrijgen net als alle bodemzuig onderdelen. Bent u geïnteresseerd in een van deze bovenstaande onderdelen vul dan ons contactformulier in.

Contact

PoolTec zwembadservice

Elektraweg 29
4338 PK Middelburg
Bezoek alleen op afspraak

Telefoon: 06 30 26 03 22

E-mail: info@pooltec.nl
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram