Contact

Wellness

Wellness

Wellness

Wellness, de letterlijke betekenis is lichamelijk welbevinden. Een steeds vaker gehoord en uitgesproken begrip. Enerzijds een logisch gegeven gezien de gehaaste tijdsgeest waarin we tegenwoordig leven waardoor het zoeken naar ontspanning steeds meer een prioriteit heeft. Anderzijds zeker geen standaard gegeven omdat het een niet te onderschatten wens naar welzijn is. Dat wil zeggen dat wellness goed doordacht dient te zijn, immers het gevoel moet geestelijk en lichamelijk bieden waarnaar men op zoek is. Wellness kan op verschillende manieren beleefd worden, het gevoel omgeven te zijn door warmte is namelijk niet alleen merkbaar in een spa/whirlpool maar ook in (mini)zwembaden, stoomcabines en sauna’s. 

Jacuzzi

Jacuzzi wordt in Nederland gebruikt voor als soortnaam voor alle buitenspa's terwijl Jacuzzi ® eigenlijk het merk is dat als één van de eerste is gestart met het produceren van de alom bekende spa's. 

PooLTec zwembadservice biedt, gebaseerd op jarenlange ervaring, een uitgebreid en doordacht assortiment spa’s en whirlpools. In portable (vrij en overal plaatsbaar) uitvoering of als inbouwmodel leverbaar. Wij werken met verschillende Europese fabrikanten van spa’s/whirlpools samen, elk met specifieke eigen kenmerken maar met één gezamenlijk raakvlak namelijk: kwaliteit. 

Stoomcabine

Heerlijk ontspannen in uw eigen stoomcabine? PooLTec zwembadservice helpt u verder; we werken samen met een partner die meer dan 50 jaar ervaring heeft met stoomcabines voor zowel privé als professioneel gebruik. De voordelen van onze stoomcabines op een rijtje;

  • Standaard leverbaar in 5 kleuren. 
  • Geleverd als handig ‘bouwpakket’ en is derhalve montagevriendelijk. 
  • Vervaardigd uit hoogwaardig glasvezel versterkt polyester (22mm piepschuim isolatie). 
  • Standaard uitgevoerd met een in hoogte verstelbare bodem met afvoermogelijkheid. 
  • Indien gewenst tegen minderprijs zonder bodem geleverd. 
  • Elk model heeft een gebogen plafond zodat condenswater via de zijwanden wordt afgevoerd. 
  • Comfortabele zitbank ook voorzien van afwateringsgoot. 
  • Een glasdeur (bronskleur) met een hoogte van 180cm wordt standaard meegeleverd. Deze glasdeur is tegen meerprijs in helderglas leverbaar en/of een hoogte van 190cm. 

Sauna

Even helemaal tot u zelf komen in uw eigen sauna PooLTec zwembadservice maakt het voor u mogelijk. Sauna’s zijn er natuurlijk in allerlei soorten, maten en prijsklassen samen met u bepalen we wat het beste in uw situatie past. Ook een bucketdouche of een ijsbad behoord natuurlijk tot de mogelijkheden.

Heeft u producten voor uw waterkwaliteit nodig kijkt u dan hier.

Interesse in onze producten? Vul ons contact formulier in.

 

Contact

PoolTec zwembadservice

Elektraweg 29
4338 PK Middelburg
Bezoek alleen op afspraak

Telefoon: 06 30 26 03 22

E-mail: info@pooltec.nl
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram