Contact

Jetstream

Jetstream

Jetstream

Een jetstream of zwemmachine is de oplossing wanneer u geen plaats heeft voor een groot zwembad waarin u baantjes kunt zwemmen. Deze machine produceert een regelbare waterstraal, eventueel met luchtbellen, waar u tegenin kunt zwemmen zonder dat u van positie verandert. U blijft dus zwemmen op dezelfde plek in het zwembad. De jetstream of zwemmachine kan gebruikt worden voor veeleisende workouts, revalidatie-training maar ook voor plezier en ontspanning. De waterstraal is gebundeld waardoor er een zogenaamde zwemzone gecreëerd wordt. Bij vermoeidheid zwemt u naar de zijkant, buiten de zwemzone, om aan de stroming te ontkomen. 

In de winter periode zal de pomp vorstvrij moeten blijven het is dus zaak dat deze gemonteerd is in een verwarmde ruimte of gedemonteerd voor de winter. Laat u uw zwembad winterklaar maken door PooLTec zwembadservice dan verzorgen wij dit voor u.

Interesse? Vul ons contactformulier in.

 

Contact

PoolTec zwembadservice

Elektraweg 29
4338 PK Middelburg
Bezoek alleen op afspraak

Telefoon: 06 30 26 03 22

E-mail: info@pooltec.nl
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram