Contact

Professionele zwembadservice

Professionele zwembadservice

Professionele zwembadservice

Onze professionele zwembadservice is gericht op openbare zwembaden die aan de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden (WHVBZ) moeten voldoen. PooLTec zwembadservice vindt hier zijn oorsprong en kan u adviseren en ondersteunen. Momenteel hebben we verschillende openbare (buiten) zwembaden in ons portofolio. Behalve de openbare zwembaden worden ook diverse campings, verhuurwoningen, speeltuinen, verengingen van eigenaren en stichtingen met een zwembad door ons onderhouden. 

Hoewel wij geen grote speler zijn in de markt, weten we onze klanten vaak te overtuigen met onze kennis en, kunde maar ook door jarenlange praktijk ervaring. We geven eerlijk advies, weten wat werkt, weten wat direct nodig is en wat eventueel later toegevoegd kan worden wanneer het budget en wensen niet op hetzelfde niveau zitten.

Ook als u of uw werknemers sturing nodig hebben voor de dagelijkse routine is dit iets dat wij voor u kunnen verzorgen. Door (tijdelijke) ondersteuning te bieden helpen wij uw bedrijf in de opstart fase naar zelfstandigheid.

Heeft u een zwembad dat onder de WHVBZ valt? Of gaat u, uw gemeente, uw bedrijf een zwembad aanleggen dat hier aan moet voldoen en bent u opzoek naar onafhankelijk advies? Of zijn er andere zaken waar u vragen over heeft vul dan ons contactformulier in.

Contact
Contact


PoolTec zwembadservice

Elektraweg 29
4338 PK Middelburg
Bezoek alleen op afspraak

Telefoon: 06 30 26 03 22

E-mail: info@pooltec.nl
Ontwerp en realisatie: Wigman van Dijk
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-downchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram